Anmälningsvillkor och integritetspolicy:

All träning sker på egen risk. Välj när du behöver vila och yogaträning innebär att du tränar på din egna nivå utefter dina förutsättningar.

Det är viktigt att du meddelar mig om du har skador, någon kronisk sjukdom eller något annat som kan begränsa ditt utförande av övningarna.

Närvaro - det är bra att vara närvarande för din egen progression och utveckling och för att förebygga skador. Om du uteblir många gånger kan jag inte ta ansvar för om du skulle överskrida din gräns och skada dig eftersom du inte varit med alla kurstillfällena. Varje kurstillfälle fungerar som förberedande till nästa.

Har du missat fler än 2 gånger på en kurs kan finnas möjlighet, i mån av plats, att ta igen på annan motsvarande kurs, men de ska ske under den bokade kursens tidsperiod. Om du uteblir flera gånger på raken, vänligen meddela mig. Missade kurstillfällen kan inte tas igen på kurs som är fullbokad och kan inte vara innestående mer än under pågående kursens tidslängd.

Bokning av kurs
Om kursen är med på listan i bokningssystemet så finns plats kvar på kursen. Du garanterar din plats genom att betala in hela kursavgiften till bankgironumret eller via swish (mpwork) på fakturan inom 10 dagar (faktura kommer alltid via epost)

Vid sen anmälan och nära kursstart vänligen betala in kursavgiften snarast.

Bekräftelse på att vi mottagit din betalning fås vid kursstart.

Din anmälan är bindande
ingen återbetalning kan ske efter inbetald/påbörjad kurs. Läkarintyg krävs för att ha kursavgiften innestående (högst ett halvår).

Efter påbörjad kurs kan ingen återbetalning ske. För alla kurser gäller med reservation för ändringar.

Integritetspolicy och behandling av personuppgifter
Jag behåller din epostadress och mobilnummer som du har skrivit in vid anmälan. Informationen (epost och mobilnummer) behövs för att jag ska kunna kontakta dig vid eventuella schemaändringar och vid inställd kurs. Personliga data ang skador etc information stryks direkt efter din anmälan. Din epostadress behåller jag för framtida utskick om kommande kurser (cirka 5 gånger per år) men i alla mejlutskick kan du välja att avregistrera dig när som helst. Jag förmedlar aldrig din epostadress till någon.