Att tänka på vid anmälan och anmälningsvillkor:

All träning sker på egen risk. Välj när du behöver vila och träna alltid på din nivå.

Närvaro - försök vara närvarande på de flesta lektionerna, dels för din egen utveckling och för att förebygga skador. Om du uteblir många gånger kan jag inte ta ansvar för om du skulle överskrida din gräns och skada dig eftersom du inte varit med alla kurstillfällena. Varje kurstillfälle fungerar som förberedande till nästa veckas lektion.

Har du missat fler än 3 gånger på kursen kan finnas möjlighet, i mån av plats, att ta igen på annan motsvarande kurs, men de ska ske under den bokade kursens tidsperiod. Missade kurstillfällen kan inte tas igen på kurs som är fullbokad och kan inte vara innestående mer än under pågående kursens tidslängd.

Det är viktigt att du meddelar mig om du har skador, någon kronisk sjukdom eller något annat som kan begränsa ditt utförande av övningarna.

Kan du boka din kurs i bokningssystemet så finns det plats! Du garanterar din plats genom att betala in hela kursavgiften till bankgironumret eller via swish (mpwork) på fakturan (du fått via epost)

Fakturan ska betalas inom 10 dagar. Vid sen anmälan och nära kursstart ska betalning ske snarast.

Bekräftelse på att vi mottagit din betalning fås vid kursstart.

Din anmälan är bindande ingen återbetalning kan ske efter inbetald/påbörjad kurs. Läkarintyg krävs för att ha kursavgiften innestående (högst ett halvår).

Efter påbörjad kurs kan ingen återbetalning ske.